Co-Makership & Co-Creatie


co-creatie & co-makership badge

Co-makership is het summum onder de samenwerkingsrelaties, zijnde een zeer hechte, intensieve langetermijnrelatie tussen een zelfstandige uitbesteder en een zelfstandige toeleverancier, gebaseerd op een wederzijds zakelijk vertrouwen.

Co-creatie is een vorm van samenwerking, waarbij alle deelnemers invloed hebben op het proces en het resultaat van dit proces, zoals een plan, advies of product. Kenmerken van co-creatie zijn dialoog, ‘common ground’, enthousiasme, daadkracht en focus op resultaat.

Waarom moeilijk doen als het samen kan?
— Loesje

Hieronder stellen we onze samenwerkingspartners graag even kort aan je voor.


Bartosova.nl

Bartosova.nl

Verrassende videoreportages met creatief gebruik van o.a. 360 camera, drone-view en timelapse.

bartosova.nl

TopOnline Nederland

TopOnline Nederland

Met onze out-of-the-box-marketingconcepten helpen wij Sellair haar doelstellingen te verwezenlijken; Techniek & Marketing vinden elkaar in multichannel-uitingen.

toponlinenederland.nl

ICTerGezocht.nl

ICTerGezocht.nl

Bereik 65.000 werkzoekende ICT-ers en vind het juiste ICT personeel. 100% ICT, 100% Resultaat.

ICTerGezocht.nl

Media Profiler

Media Profiler

Productie, redactie en distributie van content voor media, klanten en prospects.

mediaprofiler.nl

Events2beop maat en in stijl

Events2be
op maat en in stijl

Originele bedrijfsuitjes, unieke corporate events, inspirerende incentives en innovatieve relatiegeschenken

events2be.com

F111 Communicatie

F111 Communicatie

Communicatieconcepten, productvideo’s en videocontent voor consumenten, medewerkers en stakeholders.

F111.nl

Internet of Things Nederland

Internet of Things Nederland

Informatie, Inspiratie en Initiatie van IoT oplossingen
Consultancy, Inspiratie-sessies en (Sales) Training.

internetofthingsnederland.nl

Digigurus

Digigurus

Digigurus ontwikkelt processen voor optimale informatiebeveiliging. Met het belangrijkste uitgangspunt bescherming van de business continuïteit.

digigurus.net

De Sales Coach

De Sales Coach

Omzetgroei door modernisering van sales- en marketingorganisaties.

desalescoach.eu/nl

Soelastrie

Soelastrie

Binnenkort hier meer informatie over deze co-creator

Soelastrie.nl

Co-creatie zorgt voor optimaal rendement

Sellair is als uitgever en producent van op het ICT-kanaalgerichte content kind aan huis in de wereld van vendoren, distributeurs en channelpartners. Wij creëren en distribueren eigen content en in opdracht van derden geproduceerde content via onze eigen media, waarvan ChannelConnect – inclusief de speciale dossiers op het gebied van security, telecom, IoT en datacenter/cloud – en ISP Today de belangrijkste exponenten zijn. Onze redactionele expertise stellen we ook graag ter beschikking aan marktpartijen ter ondersteuning van hun contentmarketingactiviteiten, die een steeds belangrijkere rol spelen in het leadgeneratie- en customer-retentionproces, of het nu gaat om het schrijven van persberichten, whitepapers, direct mail of het optimaliseren van de content van een website.

Full-serviceaanbod door samenwerking

Maar voor het opbouwen van een channelcommunity of een loyale klantenkring is meer nodig dan communicatie alleen. Daarom organiseren we ook diverse events, uiteenlopend van exclusieve summits en specifieke kennisseminars tot de channelbrede ChannelConnect LIVE-events. Daarvoor werken we samen met een aantal gespecialiseerde partners voor fotografie en video, vormgeving, eventorganisatie, werving en selectie, (sociale media) training, telecom- en IT-consultancy, security en interactieve marketing.

Haal eruit wat erin zit

Onze gecombineerde kennis en ervaring zorgt ervoor dat de vakinhoudelijke informatie altijd in een optimaal op de doelgroep toegesneden format wordt aangeboden. Dat draagt niet alleen bij aan een hoge retentiewaarde, maar ook aan het professionele imago van jouw organisatie. Samen halen we zo het maximale uit je (co-)marketinginspanningen en zorg je ervoor dat je organisatie steeds ‘top of mind’ is bij je doelgroep.